Guestbook
Your message has been received and will soon appear in this guestbook!

Thank you very much,
The Analogues

Select all images of The Analogues:

Willem Knegt
25-05-2023
Zaterdag 20 mei in het Luxor geweest voor de show Hello Goodbye , weer fantastisch geweest , mannen ik hoorde u zeggen tot ziens , ja graag tot ziens , blijf nog steeds genieten . Bedankt voor een heerlijke muziek avond !!!!

Robert Ruppenthal
25-05-2023
Hello, my dear music friends. Ever since I was young I've dreamed of hearing the Beatles live. And when I was old enough, the Band was gone. But then I discovered you. I've now traveled with my wife from Neuburg/Rhein to Heerlen especially to hear you. And it was absolutely worth it. It sounds like the Beatles and was at the same time a wonderful theatrical performance. Thank you for the phantastic concert and I will definitely come again to another performance.

Elly Huskens
24-05-2023
Ik heb the Beatles nooit live kunnen zien, maar gisteravond in Heerlen heb ik die ervaring aan mijn leven kunnen toevoegen. Wat een fantastische muziekavond, hartelijk dank en hopelijk mag ik ik jullie ooit ergens nog eens gaan zien.

Chris Peeters
23-05-2023
Ik vandaag weer genoten van het optreden van The Analogues in de schouwburg in Heerlen. Ik ben een Beatles-fan van het eerste uur ( ik heb er de leeftijd voor). En heb altijd gezegd dat iedereen van de nummers van de Beatles af moet blijven, met een kleine uitzondering voor Joe Cocker, maar als de Beatles nog allemaal zouden leven en zij zouden het idee hebben om weer live op te treden, dan zou ik tegen ze willen zeggen laat dat nu maar aan The Analogues over!

Carly Paulsen
22-05-2023
19-5-2023 Luxor Rotterdam En weer, voor de zesde keer, ontzettend genoten van jullie fantastische optreden. Jullie concerten geven zulke grote geluksmomenten! Dank daar voor. Hopelijk is Hello Goodbye nog lang geen goodbye…

Wim van de Water
21-05-2023
20-05-2023 Nieuwe Luxor. Als 69 jarige veel muzikale herinneringen aan The Beatles. Daar komt na dit optreden, deze show weer een vracht aan muzikale herinneringen bij. Geweldig. Als Afterparty jullie “krantje” gelezen met The Beatles op mijn koptelefoon. Lang leve Spotify. Mooi jullie passie en professionaliteit. Thnx.

Mat Thissen
21-05-2023
19 mei vol verwachting naar het nieuw Luxor. Voor de derde keer naar de Analogues. Wij weten niet wie die avond de geluidsknoppen heeft bediend. Het was niet om aan te horen. Er werd Beatles gespeeld, maar het klonk allesbehalve zo. Twee eerdere concerten waren perfect. Maar dit?8

Peter Hoedeman
19-05-2023
Alle shows nu gezien. Heb lekker zitten genieten in Leeuwarden. Fantastisch optreden. Jullie CD, Sideshow, gekocht en ook deze muziek klinkt prachtig! Heb nu alles en ben benieuwd naar jullie volgende project! Hoor het graag! Veel succes!

Anita van Orsouw
17-05-2023
Voor de 3e keer enorm genoten, gisteravond in Uden! Wat een tempo zat er in de show, het ene na het andere nummer fantastisch uitgevoerd en een instrumentenwissel waar je u tegen zegt, chapeau! Kan niet wachten op de aankondiging van een nieuwe tour, ben heel benieuwd waar jullie nu mee gaan komen! Hope to see you soon! ????????????

Rodrigo Reyes Sangermani
11-05-2023
¿Cuando vendrán a Latinoamérica? En Chile muchos los seguimos

Jimmy Egloff
07-05-2023
Hi. Just watching the Sgt Pepper video concert on YouTube, in Las Vegas. You Guys are AMAZING. My first album ever when I was 13. I almost cried at points. The musicianship is off the charts. Y'all look like you are having so much fun. The world needs you. This IS our classical music. Thank you so much for taking the time and effort you put in to recreate these amazing albums of songs.

Alex Deen
06-05-2023
Geweldig. Voor de 3e keer jullie optreden mogen zien in het Zaantheater Zaandam. Gewoon genieten van de vele mooie Beatles nummers. Fantastisch vertolkt! Wat opviel was dat de drummer iets teveel op voorgrond was, waardoor andere instrumenten wat minder duidelijk hoorbaar werden. Maar verder heerlijke avond gehad

Pierre Houben
02-05-2023
Vanavond in Venlo geweest. Mijn leven kwam voorbij in muziek en dat op een ongelooflijk professionele manier gespeeld. Dat is pas genieten.

Tony Meijer
28-04-2023
Net terug uit De Flint in Amersfoort. Het was weer weergaloos! Eén dingetje: jullie mogen de maker van de geprojecteerde graphics ook best vermelden na de show. Dat was een geweldige toevoeging op jullie supergave optreden! Tot de volgende keer!

Cherry Wijdenbosch
25-04-2023
Tweede poging. Op 5 april kwamen we net op tijd binnenrennen in Eindhoven. Met z'n 4en. En wat heb ik genoten! Meegezongen en af en toe gehuild. Zo goed!! Ik weet wat t is om te moeten voldoen aan verwachtingen, ik heb zelf platen gemaakt. Jullie overtroffen alle verwachtingen!! ❤️????❤️

Hanny Gijsel
22-04-2023
Woensdag 19 april was het dan weer zover! Een jaar eerder op 30 mei 2022 zaten we ook al in de schouwburg van Nijmegen. En de volgende dag meteen weer geboekt voor 19 april 2023. Dit was de.vierde keer dat we naar The Analogues gingen. Wát een GEWÉLDIGE avond. Is dit nu écht de kaatste keer geweest? Stiekem hopen we dat er toch nog een vervolg komt. Graag, graag, graag!Jongens(!) jullie zijn TOP! SUPER EN ONGEËVENAARD. HANNY GIJSEL (Uden)

Stephen Kinnear
18-04-2023
Come and play Scotland please!

John Van RIJSINGEN
16-04-2023
Gisteravond genoten van 'Hello Goodbeye' in De Spiegel in Zwolle. Als ik mijn ogen dicht deed, hoorde ik de nummers die ik vroeger luisterde op Radio Luxembourg en later op LP's, maar nu stonden ze live voor mij en ik zat vlakbij op rij 2. Ongelooflijk, wat een instrumentarium en ook een vocale klasse! Het was genieten en niet alleen van de muziek, maar ook van de prachtige animaties. Ik kom zeker terug!

Peter Kuijpers
09-04-2023
8-4-2023, Scheldetheater Terneuzen. Aan de vooravond van Corona mochten wij 2021 in Breda (Chassé) getuige zijn van één van de laatste uitvoeringen van Abbey Road. Er volgde een lange periode van muzikaal gemis….. Nú was er de buitenkans om op loopafstand van huis te genieten van Hello Goodbye in ons “eigen” Scheldetheater en wat een feest wás het!! Het was voor jullie de eerste keer in Zeeland, maar hopelijk niet de laatste, want het was een fantastische voorstelling en voor échte kwaliteit zijn wij Zeeuwen heus niet “zuunig”. Chapeau Analogues en tot gauw!!!

Miriam van der Weide
08-04-2023
Beste bandleden, het was geweldig, jullie optreden gisteravond in de Junushoff in Wageningen! Lange tijd niet hier geweest, maar met 3 Beatlesfans thuis (kinderen van 15, 22 en 24 jaar) móesten we wel gaan :) Dochter van 22 heeft het syndroom van Down, luistert al lang de (wel met name oudere) Beatle-liedjes en zingt ze mee. Maar genoot ook enorm van alles wat ze nu hoorde! Dochter van 15 kent alle teksten (en is zoiezo Beatles & George Harrison kenner); zoon is ermee opgegroeid en 't heeft zeker zijn start met gitaarspel in gang gezet. En zelf werd ik gisteren helemaal in de 'Beatles sfeer' meegetrokken, door de afwisseling van snelle en rustige, ontroerende nummers, zo mooi gespeeld en perfecte samenzang. In ieder geval lekker nagenieten voorlopig. Hopelijk nog eens tot ziens/horens & veel succes met het vervolg van deze tour en andere projecten! Miriam PS complimenten voor orkest & technici & overige medewerkers. En vriendelijke personeel van de Junushoff :)


© The Analogues | Privacyverklaring | Privacy statement