Guestbook

Your message has been received and will soon appear in this guestbook!

Thank you very much,
The Analogues

Select all images of The Analogues:

Rien Gerritsjans
17-03-2018
Hengelo 16 maart. Adembenemend! Superlatieven schieten tekort. Kan haast niet wachten tot 24 maart Almelo en 2 mei Essen (dan SPLHCB en MMT).

Ronald Punt
17-03-2018
16 maart Schouwburg Hengelo, al heel lang naar uitgekeken. De verwachtingen waren hoog maar werden ruimschoots overtroffen. Wat een klasse!!

Willem ten Broeke
17-03-2018
Hengelo 16/3/18 3e keer Analogues. Ik noem het 'ambachtelijk muziek maken'. Willem tB.

Pjotr Woordmeijer
15-03-2018
Gister in Gouda naar de show geweest. Voor mij de 3e keer, Magical en Sgt Pepper waren al fantastisch maar The White album ( mijn favoriet ) was voor mij wel heel speciaal. Sjonge jongen... wat ongelooflijk goed zijn jullie! Alles klopt, elk klein detail is daar aanwezig. Even extra complimenten aan de oh zo energieke krijsende McCartney! Helter Skelter was zeer netjes gezongen! en natuurlijk de rest van de band, de gitaar solo van While my guitar.. geweldig! de piano stukken uit Don't pass me by. Ik heb echt genoten! Ook de achtergrond was echt genieten! al die verschillende albumcovers op de achtergrond prachtig!.. ik ging vandaag gelijk googelen of ik iets gelijks kon vinden en misschien wel af te laten drukken en in te lijsten.. maar nee niet echt te vinden.. is er een mogelijkheid dat er na de tour een bestandje met de verschillende covers te downloaden, kopen, of te verkrijgen valt? lijkt me echt heel gaaf! Aan iedereen van the Analogues: '' Wat een geweldige prestatie en wat een prachtig project, blijf dit doen en verspreid dit over de wereld. Ik denk dat The Beatles hier zelf nog een puntje aan kunnen/konden zuigen! Cheers!

Ruud Hendriks
13-03-2018
13-03-2018 Gisterenavond de show in Spijkenisse beleefd. Ik kan niet anders zeggen dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt en verzorgd. Het licht, het decor, de beelden, het geluid en vooral de uitstraling en kwaliteiten van de muzikanten. Alle nummers komen prachtig tot hun recht met een topper in Long, Long, Long dat beter uit de verf komt dan de uitvoering van The Beatles zelf. Het is een belevenis.

Thomas Vergouwen
12-03-2018
Ik heb jullie 2 keer mogen zien: 1 x in Amsterdam met The Magical Mystery tour in het Amsterdams Concert Gebouw met 'The Magical Mystery Tour' en 1 z met 'The White Album' in Tilburg. Het waren allebei fantastische concerten en ik kan nu al niet wachten op de nog te komen concerten ook deze bij te wonen! Het zou helemaal een droom zijn om iets muzikaal bij te dragen aan toekomstige concerten aangezien ik een 23-jarige bassist, pianist en zanger ben! Ik kijk in ieder geval uit naar jullie uitvoering van de nog door te komen albums van The Beatles!

B. van Bronckhorst
10-03-2018
Heb 3x van jullie mogen genieten. The magical mystery tour / Sgt Pepper en the White album, concertgebouw en 2x Carre. Ik zie jullie ooit nog in de Radio City Musichall NY optreden. Lijkt me een mindblowing experience. Wil dan wel kaarten hebben. Waarschuw me tijdig.....

Bert Romijn
10-03-2018
afgelopen dinsdag samen met mijn zoon the white album in tilburg. wat een briljante vertolking ! ik was echt ontroerd hierdoor. Mijn zoon had voor zijn eerste analoques ervaring nog enige overtuiging nodig.. hij was na afloop sprakeloos. tot 6 juli in soestdijk, waar ik de hele familie mee naar toe neem...

Carla Deres
10-03-2018
Hallo allemaal, wat waren jullie met veel man om ons te laten genieten van The White album, jullie gezien op 6-3-18 in Tilburg het was perfect tot tranen en lachen toe we komen volgend jaar zeker weer Evert en Carla

Martin Dumay
10-03-2018
We hebben op 07-03-2018 enorm genoten van jullie muzikale hoogstand. Muzikaal niets op aan te merken, perfect! het enige wat ik gemist heb is de vernoeming van George Martin. Hij was de man die de Beatles geleerd heeft muziek te maken, piano te spelen ( dat konden zij niet ) de muzikale routes te ontdekken en de techniek te gebruiken en niet te vergeten de arrangementen te schrijven met een enorme dosis geduld en respect voor de muzikale bommen. Zonder hem was de muziek niet zo geworden als ze uiteindelijk is geworden. Ik vind dat hij een vernoeming verdient!!

Iris
10-03-2018
Fantastisch wederom! Genoten gisteravond van The White Album in Groningen, complimenten!

Pieter Boelen
09-03-2018
We gaan vanavond, 9 maart, voor de vierde keer naar een concert van jullie. Na Magical Mystery Tour en twee keer Sgt. Pepper, nu The White Album. Zelfs twee franse vrienden zijn overgekomen uit Annecy voor het concert in Groningen. Het gaat weer een top avond worden!

Fred Nijsten
08-03-2018
Hallo, Ik beide cd's van jullie gekocht (Sgt. Pepper en Magical Mystery Tour) en ze zijn fantastisch. Hopelijk dat jullie ook The White Album op cd uitbrengen. Veel succes de komende periode. Jullie optreden in Liverpool zal speciaal worden. Ben er zelf 2 x geweest in de Beatles week. Groeten Fred Nijsten

Cees van den Hout
07-03-2018
Gisteren, 6 maart Tilburg, hebben we genoten van een werkelijk perfecte en integrale weergave van het White Album. Wat was dat weer genieten en terugdenken aan de tijd van de Fab Four. We zijn trots op deze Nederlandse vaklieden die het muziekambacht in hart en nieren met zich meedragen. Dank je wel en graag tot Abbey Road.

Jeroen Kramer
05-03-2018
dank voor de vrijkaarten! (Jeroen Kramer en Fieke Nikken - deze keer komen er maar liefst twéé winnaars uit de hoge hoed. De laatste twee, bedankt voor het taggen! Beide krijgen twee kaarten voor een Duitse Analogues-show (of een Nederlandse show indien beschikbaar).

Jeroen Kramer
05-03-2018
dank voor de vrijkaarten! (Jeroen Kramer en Fieke Nikken - deze keer komen er maar liefst twéé winnaars uit de hoge hoed. De laatste twee, bedankt voor het taggen! Beide krijgen twee kaarten voor een Duitse Analogues-show (of een Nederlandse show indien beschikbaar).

Pieter W.
05-03-2018
A Splendid Time Is Guaranteed For All

Danny KAlkhoven
04-03-2018
Hi Analogues, Afgelopen week in Bussum mijn vierde keer analogues (en het derde album live gehoord, (Ziggo dome was een heerlijke "nog een keer") en wederom een geweldige ervaring. Op die manier worden toch telkens weer nummers die ik altijd oversloeg in de belangstelling gebracht, en dan blijken het misschien wel het meest interessant! Oja, en volgende mij is de oplossing Glass Onion-I am the walrus - Lucy in the sky resp. Glass Onion - Lady Madonna - I am the walrus...

Sandra de Groot
04-03-2018
Dat was weer een geweldige show en het leek wel of jullie er nog meer lol in hadden daar in Velsen op het podium. Het plezier spatte er af. Dit was onze 4de show en natuurlijk hebben we gelijk 6 juli weer geboekt. @Jan, herstel snel. Ook al is Felix een waardige vervanger (alleen al vanwege zijn puur Britse looks), maar je wordt toch zeer gemist. Mag ik een verzoeknummertje indienen voor het Royal Park concert? Graag Black Bird!!!!! Zo fenomenaal gezongen door Diederik, dat zou ik graag nog een keer horen.

Jean Zijta
04-03-2018
Gisteren in Velsen geweest, op het balkon gezeten en ook daarvandaan was het een geweldige ervaring (na jullie gezien te hebben op 2 try-outs (Witte Theater Ijmuiden, People's Place, Amsterdam) en 2x Carré en Velsen)! Jan miste als een soort afwezige Ringo die door Jimmy Nichols was vervangen, maar de beide vervangers waren ook geweldig! Beterschap Jan! Gauw terugkomen! Bart had helaas zijn basgitaarvolume niet goed in de hand, iedere keer helaas valt me dat op. Is echt te hard Bart! En waar waren de varkens bij Piggies? Mannen, wat heb ik verschrikkelijk genoten en kijk uit naar 23 maart in Carré en...Soestdijk. Ik ben een echte fan, die verlegen wordt als hij Jac Biko wil complimenteren voor zijn idioot fantastische 'extra lange' solo bij While My Guitar Gently Weeps. Thanks nogmaals.