Guestbook

Your message has been received and will soon appear in this guestbook!

Thank you very much,
The Analogues

Select all images of The Analogues:

Andy Sadler
21-04-2018
Love your videos. Will your concert dvd's be available in the USA? I would love to buy them. Thanks.

Inge Gelderman
15-04-2018
Wat heb ik genoten van jullie optreden in Zwolle!! In november ben ik er weer bij. Het mooist vond ik black bird, de stem en het gitaarspel van Diederik.. kippenvel.

Rien van Nispen
15-04-2018
14 april in Breda was wederom een feest, een herbeleving van de Beatles alsof je de Beatles zelf hoort spelen. In de afgelopen jaren ook de 2 vorige shows gezien en ik hoop dat er nog meer album-tours volgen! Wat een vakmanschap en wat een passie spoelt de zaal in. Onwerkelijk mooi. Jullie brengen iedere emotie in de songs binnen bij het publiek. Hulde! En wanneer worden jullie door de muziekwereld geëerd voor wat jullie doen? Wordt tijd!

Herman Wijnberger
14-04-2018
Hebben ontzettend genoten van jullie concert in Zwolle. De gitaarsolo van Jac was 1 van de vele hoogtepunten. In november zijn we er weer.

Rien Knook
14-04-2018
Wij waren gisteren Breda het was Waanzinnig goed we hebben genoten , klein minpuntje dat we na het concert oordopjes zagen liggen in de stand voor Helter Skelter , dat nummer kwam er even vrij hard eruit en nu druk ik mij zachtjes uit nogmaals het was Waanzinnig goed ik kijk nu al uit naar Abbey Road

Tony Meijer
14-04-2018
We waren woensdag in Zwolle en het was weer weergaloos. Vooral Helter Skelter, wat een energie die zanger! Kippevel! Wat ik alleen jammer vind: waarom toegiften na zo’n mooiZo toepasselijk ook. Kijk al uit naar jullie volgende album! Yellow Submarine?

paul maloney
09-04-2018
you guys do the music such justice.great players one and all.Any chance of touring Australia?especially Perth. Cheers

Fokke Zwaan
08-04-2018
Ik heb alle albumuitvoeringen twee keer gezien. http://foxxblok.blogspot.nl/search?q=analogues Geweldig. Liverpool moet ik skippen, dat is mij net iets te prijzig, maar op Soestdijk ben ik er weer bij. Benieuwd naar de nummers die jullie gaan spelen. Ik heb 1 verzoeknummer. When I'm Sixty-Four. Waarom? Omdat 6 juli precies mijn 64e verjaardag is. Ik zou zeggen: Laat die kans niet liggen! :-)

Fokke Zwaan
08-04-2018
Ik heb alle albumuitvoeringen twee keer gezien. http://foxxblok.blogspot.nl/search?q=analogues Geweldig. Liverpool moet ik skippen, dat is mij net iets te prijzig, maar op Soestdijk ben ik er weer bij. Benieuwd naar de nummers die jullie gaan spelen. Ik heb 1 verzoeknummer. When I'm Sixty-Four. Waarom? Omdat 6 juli precies mijn 64e verjaardag is. Ik zou zeggen: Laat die kans niet liggen! :-)

Ruud
04-04-2018
Helaas morgen geen Analogues in Scheveningen. Zou samen met mijn kleindochter gaan. Zij is 16 en ik was in 1963 16 jaar, de topperiode van The Beatles. L,histoire se repète

Peter Ligthart
04-04-2018
Als fan van The Analogues sinds de Magical Mystery Tour baal ik ontzettend van de afgelasting afgelopen vrijdag. Het concert is omgeboekt naar 1 november, maar dan kan ik absoluut niet. Ik was er ruim op tijd bij maar nu zijn alle concerten stijf uitverkocht. Ik had me voorgenomen alle shows van de albums van de Beatles minstens een keer te zien, maar dat lijkt niet meer mogelijk. Komen er nog concerten in Nederland bij?

coen van uhm
02-04-2018
Drie op een rij. Alle van de bovenste plank. Deze link verhaalt over sjoemeltickets die geheel buiten de The Analogues aan de man worden gebracht, maar vooral ook over de verpletterende kwaliteit van The Analogues: http://coenvanuhm.blogspot.nl/2018/04/flikkerij.html Coen van Uhm

René Portielje
30-03-2018
The Analogues treden vanavond, Goede Vrijdag, niet op in Kunstmin Dordrecht. De drummer is ziek en tot het laatste toe is het management bezig geweest om Ringo Starr te laten invallen. Helaas, heeft Sir Ringo andere verplichtingen.

Juan J Lulli
26-03-2018
I am a big fan of your work, and hoping one day the band will tour Florida USA. But the reason I am writing is to find out about my favorite band member: JAN VAN DER MEIJ. Can you please provide specifically: 1) why is he temporarily unavailable-- I am hoping he is physically, mentally, spiritually well; 2) is he returning to the Band, and if so, when do you think? 3) When Jan Van Der Meij returns, will the new guitarist remain? Juan Lulli +1 240-377-1266

Harry Seuntjens
26-03-2018
]Heb zojuist de White Album weer op de draaitafel liggen en ga weer helemaal terug naar vrijdagavond 23 maart. Die vrijdagavond in Carré ging ik 50 jaar terug in de tijd. Ik beleefde weer de tijd, eind 1968, toen wij thuis met 5 broers de Lp op de draaitafel legde en begonnen met luisteren. Ieder nummer was een verrassing het ene nog gekker dan het ander. Teksten die alle kanten opvlogen. Het was een sport om de teksten als eerste mee te zingen. We ontdekten pareltjes van liedjes die in ons hoofd gingen zitten en er al die 50 jaren lang niet meer uitgeweest zijn. Deze 30 pareltje kwamen op het podium van Carré weer tot leven op een manier zoals alleen de Analogues dat kunnen. Ik heb alle shows gezien soms twee keer en ik moet zeggen dat de band als geheel gegroeid is. Zang, gitaarspel, decor. Petje af! Super, super genoten van deze Real Beatles Show. De ambiance van Theater Carré is geweldig. Het geluid in Carré top plus. Het mooist van de Analogues concerten is dat muziek die zoveel betekend voor zoveel mensen nu live te beleven is. Je hoort een 99% getrouwe weergaven van nummers die je kunt dromen maar nog nooit live gehoord hebt. Dat maakte 23 maart tot een speciale emotionele avond. Eentje die we niet snel zullen vergeten. Blijf jullie volgen.

Hans Schouten
26-03-2018
Vanavond (26/3) gaat het concert in theater Castellum in Alphen a/d Rijn niet door i.v.m. ziekte van de drummer. Dit concert was het vervangende concert van 18 januari dat door ziekte van de zanger niet door ging. The Analogues dus wederom niet in Alphen. Balen!

Ryanne
25-03-2018
vrijdag 23 maart was weer een fantastische avond. Ik heb genoten van jullie muziek en de prachtige visuals. Wat paste het goed bij elkaar. Iedere keer valt me jullie perfectie in de muziek op. Dat is de slagroom op de taart. Helaas ging er in mijn beleving iets mis bij de afsluiting. Er was nauwelijks aandacht voor de makers van de prachtige visuals. Jaap Drupsteen werd wel genoemd maar wie waren de andere makers? En.. waarom Jaap Drupsteen (hij zat in de zaal) en anderen niet even naar voren gevraagd? Zij hadden ook kunnen rekenen op een staande ovatie. Echt jammer. Temeer omdat de visuals zo'n prachtige toevoeging waren. Het samenspel van jullie uitvoering van de muziek van de beatels en de visuals maakte het voor mij een TOP avond. Hartelijk dank hiervoor en succes met de tour.

Bas Beima
25-03-2018
Vrijdag avond 23 maart 2018 zijn we naar het geweldige concert van de Analogues in Carré in Amsterdam geweest. Na het eerdere optreden vorig jaar in Ziggo Dome was het duidelijk dat we het vervolg ook wilden meemaken. Ten opzichte van de Ziggo Dome vonden we Carré toch eigenlijk een leukere zaal: een intiemere sfeer die ook meer aansluit bij onze Beatles beleving. De uitvoering van alle nummers van het “White Album” was nagenoeg perfect. Ongelooflijk hoe “natuurgetrouw” deze oorspronkelijk alleen als studio opname bekende nummers nu live worden uitgevoerd, maar dat de Analogues hiertoe in staat zijn, hadden we vorig jaar dus al in de Ziggo Dome ontdekt. Ik vond dit optreden in Carré zelfs beter. Dat was ook te danken aan een belangrijke bindende factor die deze keer naar mijn idee beter werd benut dan bij het optreden in de Ziggo Dome, namelijk het consequente gebruik van de achtergrond projectie. De animaties en visualisaties bij alle nummers waren leuk, mooi, goed en professioneel gemaakt en meer dan een “plaatje bij een praatje”: het was een enorme verrijking van het muzikale gebeuren. Niet een aanvulling dus, maar een uitbreiding van de beleving van de nummers die ik in de afgelopen 50 jaar al ontelbare keren gedraaid heb. Het absolute hoogtepunt van de avond was voor mij als graficus de “herschepping” van het nummer Revolution No9. De reconstructie van het nummer en de visualisatie hierbij door Jaap Drupsteen waren in mijn ogen misschien wel het beste wat ik op dit gebied ooit heb gezien. Ik vind het daarom jammer dat er aan het eind van het optreden zo weinig aandacht werd besteed aan de makers van deze geweldige “visuals”. Ik begrijp dat ze er niet elk optreden bij kunnen zijn en dus ook niet op het podium kunnen komen om een applaus in ontvangst te nemen, maar het lijkt mij volkomen terecht als de makers van de visuals ook bij afsluiting van het optreden op zijn minst allemaal genoemd worden zodat het publiek ook voor hen kan applaudiseren. bedankt voor de geweldige avond, Bas Beima aka VJBasil.

Arie Bal
23-03-2018
Heerlijke avond in Carré , echt weer genoten!!

Arie Bal
23-03-2018
Heerlijke avond in Carré , echt weer genoten!!